Velegnet som spaghettisauce eller over risotto. Eller over
kogte/dampede grønsager.
Tilbehør Sauce. Arbejdstid: 15 minutter. Let at lave. Mellem
pris.
# Ingredienser til Avocadosauce,
varm:
2 avocado
saft af ½ citron
evt. 1 fed hvidløg
et lille løg
fløde
1-
reven ost (gruyere eller emmentaler)
1 tsk salt
1 tsk mild paprika
* Sådan laves Avocadosauce,
varm:
1. Skær avocadoerne igennem på den lange led, fjern stenen
og grav frugtkødet ud med en ske.
Mos det godt med en gaffel eller kom det kort i blenderen
sammen med citronsaften, så mørkner det ikke.
2. Kom avocadomosen i en gryde, tilsæt finthakket løg, evt.
presset hvidløg, fløde og den revne ost.
Smag til med salt (pas på, osten er salt) og paprika.
3. Varm saucen langsomt op under omrøring og tag den fra
varmen, så snart osten er smeltet.
Saucen må ikke koge.
Spæd med lidt vand, hvis den virker for tyk.
Se flere
opskrifter med Avocado
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------