Den delikate smag af kinakål og krabbekød bliver forstærket
af kokosmælk i denne opskrift.
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 10 min.
# Ingredienser
225 g shiitake svampe
2 spsk vegetabilsk olie
2 fed hvidløg, pressede
6 forårsløg, skivede
1 kinakålhoved, strimlet
1 spsk mild karrypasta
6 spsk kokosmælk
1 dåse hvidt krabbekød a 200 g, afdryppet
1 tsk chiliflager
* Tilberedning
1. Svampene skæres i skiver med en skarp kniv.
2. Varm olien i en stor, forvarmet. wok eller tykbundet
pande.
3. Kom svampe og hvidløg i wokken og lynsteg i 3 min, eller
til svampene er blevet bløde.
4. Tilsæt forårsløg og kinakål og lynsteg, til kinakålen er
faldet sammen.
5. Rør karrypasta og kokosmælk sammen i en lille skål.
6. Rør denne blanding i wokken sammen med krabbekød og
chiliflager.
Bland det hele godt sammen.
7. Varm det hele godt op, til væden begynder at boble.
8. Fordel retten i varme skåle og server straks.
Næringsindhold:
Kalorier 109. Sukker 1 g. Proteiner 11 g. Fedt 6 g.
Kulhydrater 2 g. Mættede fedtsyrer 1 g.
Kokkens tip
I dag kan man få shiitake svampe i grønsagsafdelingen i de
fleste store supermarkeder.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fisk og Skaldyr
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.