Her får du den bedste, milde og runde torskesuppe med skalotteløg.
Kan både bruges som forret eller hovedret. Den er absolut værd at prøve.
Til 4 personer. Tilberedningstid: 45 min.
# Ingredienser
12 skalotteløg
3 spsk olie
1 liter fiske-grundsuppe eller fiskebouillon af terning
peber fra kværn
4 tykke skiver torsk
4-8 skiver franskbrød
40 g smør
hvidløgssalt
* Fremgangsmåde
1. Pil løgene og skær dem i tynde skiver.
Brun dem i olien i en gryde.
De skal være sprøde.
2. Hæld kogende grundsuppe over løgene og drys med peber.
Lad det koge i 5 min.
3. Læg torskeskiverne i gryden og lad dem simre i 10 min.
Vandet skal kun lige akkurat syde.
4. Brødet ristes i smør på en pande, til det er gyldent og
sprødt.
Drys med hvidløgssalt.
5. Læg 1 eller 2 skiver brød i hver af 4 varme tallerkener.
Læg en skive torsk ovenpå og hæld den hede suppe over.
Server retten straks.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se alle opskrifter på suppe HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.