Logo

Torskesuppe med løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torskesuppe med løg


Her får du den bedste, milde og runde torskesuppe med skalotteløg. Kan både bruges som forret eller hovedret. Den er absolut værd at prøve.

Til 4 personer. Tilberedningstid: 45 min.

 
# Ingredienser
12 skalotteløg
3 spsk olie
1 liter fiske-grundsuppe eller fiskebouillon af terning
peber fra kværn
4 tykke skiver torsk
4-8 skiver franskbrød
40 g smør
hvidløgssalt

 
* Fremgangsmåde
1. Pil løgene og skær dem i tynde skiver.
Brun dem i olien i en gryde.
De skal være sprøde.

 
2. Hæld kogende grundsuppe over løgene og drys med peber.
Lad det koge i 5 min.

 
3. Læg torskeskiverne i gryden og lad dem simre i 10 min.
Vandet skal kun lige akkurat syde.

 
4. Brødet ristes i smør på en pande, til det er gyldent og sprødt.
Drys med hvidløgssalt.

 
5. Læg 1 eller 2 skiver brød i hver af 4 varme tallerkener.
Læg en skive torsk ovenpå og hæld den hede suppe over.
Server retten straks.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 

Torskesuppe med løg
Se alle opskrifter på suppe HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her