Logo

Stegte sild i tomat og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte sild i tomat og karry


Prøv at sætte ny smag på de stegte sild med en godt krydret tomatmarinade, der er nem at røre sammen, hvis du har en god ketchup i huset.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min. Ikke Fryse-egnet. 4 personer

 

# Ingredienser til Stegte sild i tomat og karry:

4-6 sildefileter

rugmel

15 g smør

1 spsk olie

1 rødløg (tynde skiver)

evt. purløg

salt og peber

 

Marinade:

2 dl ketchup

1 dl eddike

1 dl sukker

2 spsk karry

1 tsk sennepspulver

salt og peber

Tilbehør: groft rugbrød

*

 

Sådan laver du Stegte sild i tomat og karry:

Rens sildefileterne og klip finnerne af.

Krydr sildefileterne med salt og peber og vend dem i rugmel.

Steg dem på en pande med smør og olie ca. 5 min. på hver side.

Dryp af på køkkenrulle og læg dem i et fad.

 

Rør en marinade af ketchup, eddike, sukker, karry og sennepspulver.

Smag til med salt og peber og hæld marinaden over de afkølede sild.

Lad sildene trække ved stuetemperatur i 20 min. eller i køleskabet nogle timer (eller gerne til næste dag).

Pynt med løgringe og evt. fintklippet purløg og giv rugbrød til.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 17.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her