Her byder vi på en lun pastasalat med tun kombineret med farvestrålende grønsager og salte oliven. Det her er en virkelig speciel lækker suppe at lave netop nu! Den hvidlegsduftende
dressing er et must!
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
300 g pasta, fx
skruer eller sommerfugle
1 rød peberfrugt
1 porre
2-3 tomater
2 ds. (`a 185 g) tun
i vand
20 sorte oliven
DRESSING:
2 spsk vineddike
2 spsk olie
2 spsk vand
¼ tsk salt
1-2 pressede fed
hvidløg
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger.
2. Rens peberfrugt
og porre og skær dem i strimler.
3. Kom grønsagerne
ned i gryden, når der mangler 3 min af kogetiden.
4. Når pasta og grønsager
er kogt lader du vandet dryppe godt af.
5. Skær tomaterne i
både. Lad tunfisken løbe godt af.
Bland tomater og
tunfisk i pastaen.
6. Pisk
ingredienserne til dressingen sammen og hæld den over pastasalaten.
7. Drys olivenerne
over og server salaten lun med brød til.
Tips: Salaten kan også spises kold, og er derfor
fin, som en lille let frokostanretning.
Se alle de bedste opskrifter med Salater
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------