Lakseskiver smurt med tranebærcreme lavet på smøreost,
tranebær og valnødder. Servér med dild og godt brød til forretten. Klik her og
se opskriften
Til 6 personer
# Ingredienser
1 bæger smøreost 12%
60 g tranebær soltørret
30 g valnøddekerner
salt og peber
1 citron
300 g røget laks
1 bundt dild
rustikt lyst brød
*
Fremgangsmåde
Rør osten med finthakkede tranebær og valnødder.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Det er vigtigt, at der er god balance mellem de søde-bitre
bær, salt og citron.
Bred laksen ud og smør den med osten.
Rul og skær i 12 skiver.
Lun brødet og anret lakseskiverne med dild og brød.
Energi pr portion 206 kcal: Protein 13 g. Kulhydrater 30 g. Fedt
6 g. Fedtenergi 25 %
De mørkerøde tranebær er syrlige og lidt bitre, de er fyldt
med C-vitaminer. Spis tranebær som de er eller lav dem fx til kompot.
Tranebærkompot passer godt til vildt og fjerkræ. Vi har samlet opskrifter med
de dejlige tranebær.
Vil du se flere dejlige opskrifter med tranebær - så se HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, madplan og tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter