Forret. Arbejdstid: 15 min. Afkøling: mindst 1 time. Let at lave. Mellem pris. 8 personer.
# Ingredienser
til Lakserulle, fyldt
6 skiver ferskrøget laks
150 g ferskrøgede lakserester (uden skind og ben)
1 dl cremefraiche (38%)
100 g frisk stenbiderrogn eller 1 lille glas ufarvet
*
Sådan laves Lakserulle, fyldt
1. Blend lakseresterne kortest muligt sammen med cremefraichen.
2. Tag laksemassen ud af blenderen og bland den med
stenbiderrognen.
3. Læg lakseskiverne i forlængelse af hinanden på et stykke
plastfilm og rul dem om fyldet ved hjælp af filmen.
Sno for enderne og læg rullen i køleskabet, til den
serveres, mindst 1 time.
4. Skær lakserullen i 8 lige store stykker og anret dem
portionsvis.
Server Flûtes, surbrøds
eller ristet brød til.
Tips: Pynt med dildkviste og anret de fyldte
lakseruller på grøn salat eller sammen med avocadobåde.
Se alle de bedste opskrifter med Laks
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------