Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 5-8 min. Let at lave. Høj pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Laksekoteletter, stegte
4 skiver rå laks af midterstykket, ca 2 cm tykke
salt og hvid peber
smør til stegning
Tilbehør: citronbåde
*
Sådan laves Laksekoteletter, stegte
1. Tør fisken. Skyl den kun koldt først, hvis det er
nødvendigt.
2. Varm smørret på panden.
Krydr lakseskiverne med salt og peber og steg dem 2-3 min.
på hver side.
3. Læg dem på et varmt fad og lad dem hvile 1-2 min.
Hviletiden er vigtig, den er en del af stegeprocessen.
4. Server hurtigt derefter og server citronbåde til.
Tips: Laks skåret ud på denne måde kaldes
laksekoteletter.
De bedste koteletter hentes af midterstykket, og de må ikke
være for tynde, så bliver fisken tør.
Kartofler,
råstegte, Kartofler,
stuvede, Dildsauce,
Estragonsauce, Hollandaisesauce
eller Citronsauce,
legeret kan serveres til. Også Peberrodssauce
klæ'r laks.
Endvidere Broccoliterrine,
smørdampet spinat eller Grønærter,
franske.
Se alle de bedste opskrifter med Laks
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------