Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 25 min. Ovntid: ca 30 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. Kan tilberedes i mikroovn. 4 personer.
# Ingredienser
til Kulmule i ovn
1 kulmule (ca 1,25 kg)
½ citron
salt og peber
Fyld:
1 skalotteløg
50 g smør
2 spsk hakket persille
2 spsk hakket frisk estragon
Endvidere:
1,5 dl (tør) hvidvin
Ovnfast fad
Evt. kødnåle
*
Sådan laves Kulmule i ovn
1. Skrab fisken for skæl fra hale mod hoved.
Skær hovedet af og fjern finner og gæller.
Skær den op i bugen og fjern indvoldene.
Skyl fisken kort og koldt og tør den.
2. Gnid fisken udvendigt og indvendigt med den halve citron
og drys den med salt og peber.
Fyld:
3. Pil skalotteløget, hak det fint og rør det i smørret
sammen med de hakkede krydderurter.
4. Sæt ovnen på 200 °C.
5. Kom fyldet i fisken.
Luk eventuelt med kødnåle.
Læg fisken i et halvdybt ovnfast fad.
6. Hæld hvidvinen i fadet og sæt det i ovnen ca 30 min. ved
200 °C.
Dryp fisken med hvidvinen af og til.
7. Tag fadet ud og server fisken i fadet.
Tips: Server pillekartofler til eller fx Kartoffel-broccoligratin,
Kartofler
med souffléfyld eller Annakartofler.
Se alle de bedste opskrifter med Kulmule
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------