Marineret havkat med
forårsløg, rejer, gulerødder og bønnespirer, serveret med løse ris. Let og
lækker aftensmad med fisk nemlig - Se den god opskrift her ❤
Til 4 personer.
# Ingredienser
300 g havkatfilet
300 g rejer
1 dl teriyaki sauce
(sort, japansk marinade)
4 æg
½ dl olie
200 g bønnespirer
1 bdt. forårsløg
2 gulerødder
2 dl fiskebouillon
evt. salt og peber
Tilbehør: Løse ris
* Tilberedning
Skær havkatfileterne
i terninger og mariner dem sammen med rejerne i teriyaki sauce i ca ½ time.
Marinaden sigtes fra
og gemmes.
Fisk og rejer vendes
i de sammenpiskede æg og steges herefter i olie i en meget varm wok.
Fisk og rejer tages
op og holdes varme.
Herefter svitses
bønnespirerne, de groftskårne forårsløg og de strimlede gulerødder i wokken.
Tilsæt fiskebouillon
og marinade og smag evt. til med salt og peber.
Vend fisk og rejer i
retten.
✅ Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.