Logo

Beregn fiskens kogetid efter mål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beregn fiskens kogetid efter mål

 
For at få fiskens fine smag og konsistens frem ved kogningen, er det vigtigt at kogetiden er rigtig.
Hvis fisken koger for længe, bliver kødet smagløst og tørt. Kogetiden kan beregnes efter fiskens tykkelse over ryggen. Læg fisken på siden og mål på det tykkeste sted.
Brug en lineal og læg en kniv over fisken som vist på tegningen.

 
Kogetider

Ca. 4 cm tyk fisk

ca 8-10 min.

Ca. 5 cm tyk fisk

ca 15-20 min.

Ca. 6 cm tyk fisk

ca 20-25 min.

Ca. 2 cm tyk fladfisk

ca 6 min.

Ca. 3 cm tyk fladfisk

ca 12 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her