Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 5 min. Stegetid: 6-8 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Lammesteaks
4 lammesteaks (2 cm tykke skiver af køllen)
1 fed hvidløg
salt og peber
Til stegning:
20 g smør
1 spsk olie
*
Sådan laves Lammesteaks
1. Snit kødet i fedtkanten, så skiverne ikke danner skål,
når de steges.
Gnid evt kødet med et overskåret hvidløgsfed.
2. Varm smør og olie gyldent på en pande.
Krydr steaks'ene med salt og peber og steg dem 3-4 min. på
hver side.
Læg dem på et varmt fad og lad dem hvile tildækket et par min.
Server Kartoffel-courgettefad,
Kartoffelgratin,
fransk, eller Kartoffelsalat,
varm, med nye grønsager til.
Tips: Auberginer er også et fint tilbehør, fx Auberginer
provencale eller Auberginer,
fyldte. Hvidløgssmør, små kartofler og årstidens grønsager klæ'r også
fint.
Se alle de bedste opskrifter med Lam
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------