Logo

Lever med champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lever med champignonsauce

 
Stegt lever med bacon på en helt ny måde? Find din opskrift med nem fremgangsmåde på at lave stegt lever med champignon her.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
4 skiver kalvelever
hvedemel

salt, peber
2 løg

250 g friske champignon
2 dl bouillon (af terning)
1 ds (70 g) tomatpuré
frisk eller tørret basilikum
1-2 tsk maizenamel

100 g bacon i skiver
75 g smør

 
* Fremgangsmåde
1. Vend leverskiverne i mel, krydret med salt og peber.

 
2. Pil løgene og skær dem i skiver.
Rens de friske champignon, skær dem en gang over.

Svits først løgringe i smørret, tilsæt champignon.

 
3. Hæld 2 dl bouillon og tomatpuré ved.
Lad det koge i 3-4 min.
Smag saucen til med basilikum.
Jævn den med maizenamelet udrørt i vand.

 
4. Rist baconskiverne sprøde på en anden pande.
Sæt dem til side.
Tør panden af og kom resten af smørret på.

 
5. Steg leveren 2-3 min på hver side.
Anret lever og bacon på et varmt fad med kartoffelmos.
Server saucen til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her