Bøffer som steges i
ovnen passer sig selv og giver ingen mados i køkkenet. Det smager
saftsuseme godt. Retter med bacon hitter altid! Kan anbefales
Tid: 35 min, heraf
25 min i ovnen. Bøfferne er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1¼ dl havregryn
2½ dl vand
½-1 tsk salt
¼ tsk peber
500 g hakket oksekød
1 æg
150 g bacon
reven ost
* Fremgangsmåde
1. Bland
havregrynene med vandet.
Lad det stå og
trække nogle min.
2. Tilsæt derefter
salt, peber, hakket kød og æg.
Rør det hele sammen
til en smidig fars.
3. Form farsen
tillige store, runde bøffer.
Læg dem på et
skyllet skærebræt.
4. Sno en baconskive
rundt om hver bøf.
Fæstn evt. med
tandstikkere.
5. Placer bøfferne i
et let smurt, ovnfast fad.
Drys lidt reven ost
over.
Steg i ovnen ved 200
°C i 25 min.
6. Server bøfferne
nystegte med kartoffelmos, som kan blandes med revne gulerødder og
klippet persille.
Tips: Lav gerne en dobbelt portion når det hakkede
kød er på tilbud.
Frys bøfferne
enkeltvis, så er det let bare at tage så mange frem som skal bruges.
De kan optøes og
varmes i mikroovnen.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------