Denne yoghurtmousse er hurtig og nem at lave.
Den er frisk i smagen og en fin dessert en varm sommerdag.
Yoghurtmoussen kan også laves med hindbær, solbær eller anden frugt.
(4 pers.)
# Ingredienser
175 g friske eller dybfrosne, optøede jordbær
100 g sukker (ca. 1¼ dl)
1½ dl yoghurt naturel
2 æggehvider
Pynt: flødeskum
* Tilberedning
Findel bærrene med elpisker eller i blender.
Tilsæt sukker og yoghurt og pisk det sammen.
Sæt det i fryseren, til det er jævnt, 1-2 timer. Rør af og
til i det.
Pisk æggehviderne stive. Vend dem i frugtmassen.
Sæt den i fryseren igen 1-2 timer før serveringen.
Der røres i den af og til. Den skal være blød ved
serveringen.
Se alle de bedste opskrifter med Mousse
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.