Her får du sorbet i flere spændende udgaver. Fx Tomat-basilikumsorbet,
Tomatgranité, Tomatsorbet med chips, Agurkesorbet eller Cherrytomater surprise
Forberedelse: 20
min. Tilberedning: 1 time. 4 personer.
# Ingredienser
½ kg tomater
5-10 dråber Tabasco
3 spsk vand
10-15 friske
basilikumblade
salt og peber
2 tomater til
servering
* Tilberedning
Blanchér tomaterne i
kogende vand 1 min, og
kom dem derefter i
koldt vand.
Fjern skind og
kerner fra tomaterne, og
bland dem godt
sammen med Tabasco og vand.
Tag et par
basilikumblade fra, og hak resten.
Tilsæt de hakkede
basilikumblade til tomaterne,
og smag til. Kør
blandingen i en ismaskine.
Læg en kugle sorbet
på en halv tomat, og pynt med basilikumblade.
Tomatgranité
I stedet for sorbet kan denne ret laves som granité.
Hæld blandingen i et fad., sæt den i fryseren 2 timer.
Skrab i den med en gaffel hver halve time.
Tomatsorbet med parmesanchips
Udskift vand med samme mængde yoghurt eller letpisket
flødeskum.
Servér sorbeten i et glas med en parmesancracker.
Chipe: Læg 4 cirkler af revet parmesan på en slip-let
bageplade, og
bag dem i ovnen et par min.
Agurkesorbet
Fjern kerner og udvand agurken med salt.
Følg ovenstående opskrift, men udskift vand med letpisket
fløde.
Cherrytomater surprise
Servér denne sorbet i cherrytomatskaller, hvor kødet er
fjernet.
Arrangér dem på en bund af babyspinat.
Dryp med et par dråber balsamico-baseret dressing.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter Is og sorbet
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------