Ris giver protein, kulhydrat (stivelse), B-vitaminer, kalk og jern og mange fibre. Indholdet er
størst i de brune ris eller naturris, hvor kun den yderste skal er fjernet.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 20 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
1 dl løskogte, kolde
ris
4 blade husblas
½ liter kefir
1 spsk honning
1 tsk vaniljesukker
50 g nøddekerner
* Fremgangsmåde
1. Ud blød husblassen
i koldt vand.
Rør kefir sammen med honning og vaniljesukker.
2. Knug husblassen
fri for vand og smelt den over vandbad.
Lad den blive håndvarm.
3. Bland ris og
hakkede nøddekerner i kefiren.
Rør husblassen i en
tynd stråle i kefiren.
Stil desserten
koldt.
Pynt med hakkede
nødder og giv frugt til, fx mango.
Se alle de bedste opskrifter med Ris
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------