Ingefærfromage er en lækker og frisk dessert til både fest
og hverdag. Den krydrede smag af ingefær, den syrlige citronsaft - en forførende dessert der huskes
Billede:
Ingefærfromage tv. og stribet flødefromage th.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Køletid: 1 time
# Ingredienser
5 blade husblas
2 æg
40 g (½ dl) melis
saft af 1 citron
1 tsk st. ingefær
50 g syltet ingefær med lage
2½ dl piskefløde
mandelflager
* Fremgangsmåde
1. Læg husblassen i
blød i koldt vand i 10 min.
2. Pisk æggeblommer
og sukker til en tyk æggesnaps.
Rør citronsaften med
stødt ingefær samt 1 spsk ingefærlage.
Rør det i
æggesnapsen.
3. Knug husblassen
og smelt den over vandbad i det vand, der hænger ved.
Lad den afkøle lidt
og rør den så i æggesnapsen i en tynd stråle.
4. Pisk hvider og
fløde stive hver for sig.
5. Når fromagen er
halvstiv, tilsættes den finthakkede, syltede ingefær, de stiftpiskede hvider
samt halvdelen af flødeskummet.
6. Anret fromagen i
portionsglas.
Ved serveringen
pyntes med flødeskum og mandelflager.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.