Logo

Bagte rabarber med marengslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte rabarber med marengslåg

 

Rabarberdesserten bages i ovnen, først med farin og derefter toppet op med blød marengs. Let og vildt lækkert, især som desserten i en god menu -

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca. 20 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer

 

# Ingredienser til Bagte rabarber med marengslåg:

300 g rensede rabarber

75 g brun farin

1 spsk majsstivelse

2 æggehvider (evt. pasteuriseret)

2 dl flormelis

*

 
Sådan laver du Bagte rabarber med marengslåg:
Varm ovnen op til 175 °C.
Skær rabarberne i 5 cm lange stykker og vend dem sammen med brun farin og majsstivelse i et ovnfast fad.
Sæt fadet i ovnen i 15 min.
Tag fadet ud og skru op til 200 °C.
Pisk æggehvider og flormelis sammen i en skål.
Sæt skålen i en gryde med næsten kogende vand og pisk det til stiv marengs ca. 5 min. med en håndmikser.
Sæt marengstoppe oven på rabarberne.
Drys med lidt flormelis og sæt fadet i ovnen, til overfladen er gylden.
 
Se flere dejlige desserter her
 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 8.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her