Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: ca 15 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Torskehaler, stegte
4 torskehaler (a 250-300 g)
60 g hvedemel (1 dl)
fint salt og peber
75 g smør til stegning
Pynt:
citronbåde
hakket persille
*
Sådan laves Torskehaler, stegte
1. Skrab torskehalerne for slim og skæl og befri dem for
finner.
Skyl halerne kort og koldt og tør dem.
2. Vend halerne i salt- og peberblandet mel.
3. Varm smørret på panden og lad det bruse af.
Steg torskehalerne 5-7 min. på hver side ved jævn varme.
Anbring dem på et varmt fad.
Dryp lidt citronsaft i pandesmørret og kom lidt hakket
persille i.
4. Hæld stegesmørret over, pynt med citronbåde og drys evt
yderligere med hakket persille, eller server den til.
Tips: Server kartofler og smeltet smør til.
Eller Kartofler,
stuvede, Kartoffelgratin,
fransk eller Kartoffel-courgettefad.
Se alle de bedste opskrifter med Torsk
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------