Den mest
ukomplicerede sandart, du nogensinde har smagt, Og takket være peber og lime
også den lækreste - Du får succes med denne opskrift - Det bliver så
godt
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.
# Ingredienser
4 sandart-fileter (à
80 g)
2 spsk groft peber
til steaks
2 spsk olie
1 lime (økologisk)
20 g smør
2 fed hvidløg, hakkede
2 spsk sojasauce
* Tilberedning
1. 4 sandart-fileter vendes i 2 spsk groft
peber til steaks, og det trykkes godt fast.
De steges i 2 min på
siden uden skind i 2 spsk olie og ved stærk varme.
1 overskåren lime
sættes med skærefladerne nedad på panden ved siden af fisken.
Skru ned for varmen
og tilsæt 20 g smør og 2 hakkede hvidløgsfed.
Vend fisken og lad
den trække mør i 2 minutter.
Dryp med 2 spsk
sojasauce.
2. Nu er du færdig!
Energi pr. portion:
32 g protein, 20 g fedt, 2 g kulhydrater = 314 kcal (1315 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.