Velsmagende, paneret
schnitzel med oste- og skinkefyld. Retten er et kæmpe hit Vores opskrift er nem og giver en dejlig
smagfuld ret
4 personer. Koge-/stegetid:
ca 15 min.
# Ingredienser
4 skinkeschnitzler
(ca. 112 cm tykke og a 150 g)
4 skiver skinke (kogt, røget)
4 skiver ost (mild)
1 æg
1 dl rasp
salt og peber
2 spsk olie
15 g smør
Tilbehør:
ovnkartofler i både, samt dampede, grønne bønner
* Tilberedning
1. Bank schnitzlerne
let ud med en kødhammer.
Læg en skive skinke og en skive ost på hver schnitzel.
Fold kødet omkring fyldet.
Fæstn med en kød nål.
Vend kødet i
sammenpisket æg og herefter i rasp med salt og peber.
2. Smelt olie og
smør på en pande, til det er gyldent.
Brun schnitzlerne let på begge sider, og steg dem herefter 5-6 min på hver side
ved jævn til svag varme.
Tjek, at de er
gennemstegte, og fjern kødnålen inden servering.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.