Logo

Rodfrugtlasagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rodfrugtlasagne

 
Mættende grønsagsret, som kan serveres for sig selv eller som lækkert tilbehør til kødretter. Den bedste opskrift på en lækker hjemmelavet ret - få opskriften her.
6 personer. Koge-/stegetid: ca 1 time

 
# Ingredienser
2 store løg
250 g gulerødder
250 g persillerødder
1 spsk olie

1 ds. hakkede tomater
2 spsk tomatkoncentrat
2 dl bouillon

2 tsk herbes de Provence eller oregano
salt og peber
1 karton bechamelsauce
12 lasagneplader (gerne fuldkorn)

150 g gratineringsost


Tilbehør: italiensk brød

 
* Tilberedning
1. Hak løgene.
Skær gulerødder og persillerødder i meget små tern.
Hak dem gerne ekstra fint i en foodprocessor.

 
2. Svits løg, gulerødder og persillerødder i olie, uden at de tager særlig farve.
Kom de hakkede tomater, tomatkoncentrat, bouillon og herbes de Provence i, og kog op.
Lad saucen simre i ca 20 min under låg.
Smag til med salt og peber.

 
3. Fordel lasagneplader, grønsagssauce og bechamelsauce i lag i et lasagnefad og sæt den i ovnen ved 200 °C i ca 30 min på midterste ovnribbe.

 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.


Rodfrugtlasagne

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her