En lækker og cremet risotto med pølser efter eget valg, peberfrugt, løg,
gulerødder og selvfølgelig arborio ris. Så nemt kan du lave det - HER
Til 4 pers
# Ingredienser
2 spsk jordnøddeolie
1 løg, i skiver
2 fed hvidløg, fint
hakkede
1 tsk fem krydderi
225 g pølse efter
eget valg, i skiver
3 små gulerødder, i
tern
1 grøn peberfrugt,
udkernet og skåret i tern
275 g arborio ris
8½ dl grønsags-
eller hønsebouillon
8 friske stængler
purløg
* Tilberedning
1 Varm
jordnøddeolien i en stor, forvarmet pande eller wok og
hvirvl den rundt
over bunden.
Tilsæt løgskiver,
hakket hvidløg og kinesisk fem krydderi og
svits under omrøring
i 1 min.
Tilsæt pølse,
gulerødder og grøn peberfrugt og rør det hele godt sammen.
Rør risene i og
svits i 1 min.
2 Tilsæt lidt efter
lidt grønsags- eller hønsebouillon under konstant omrøring,
til væden er blevet
helt absorberet, og risene er møre.
3 Klip purløg med en
køkkensaks og rør det i wokken sammen
med det sidste af
bouillonen.
Fordel risotto i
varme portionsskåle og server straks.
Se alle de bedste
opskrifter med Risotto
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------