Logo

Rødspættefileter med sommergrønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødspættefileter med sommergrønt

 
Meunierestegte rødspættefileter med sauteret sommergrønt, brunet kryddersmør fx med kartofler, gerne nye, forårsløg, bøftomater, persille, lidt karry og citronbåde.
Til 4 personer.
 
# Ingredienser
8 store rødspættefileter
50 g rugmel
100 g smør
salt og peber
---

8 forårsløg
400 g kartofler, gerne nye
2 bøf tomater
½ bdt. persille
100 g smør
½ tsk karry
salt og peber
1 citron, skåret i både

 
* Tilberedning
Fileterne vendes i rugmel, der er krydret med salt og peber.
De steges gyldne på en pande i smør.

 
Løgene renses og hakkes.
Kartoflerne koges, afkøles og skæres i terninger.
Tomaterne skæres i firkantede stykker.

Persillen hakkes.
Smørret brunes på en pande, og forårsløgene svitses heri.
Kartoffelterninger og karry tilsættes, og det hele steger i 5-10 min ved svag varme.
Tomaterne tilsættes, og det hele varmes godt igennem, inden persille, salt og peber tilsættes.
Anret fileterne på et fad sammen med kartoffelblandingen og citronbåde.

 

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.


Rødspættefileter med sommergrønt 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her