Logo

Oksekødssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekødssalat

 
Resterne fra søndagsstegen smager dejligt tilberedt som salat. Rester af kogt eller stegt kød forvandles let til nye, spændende retter - alle de gode rester...
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 10 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
200 g kogt eller stegt okse- eller kalvekød
2 løg

3 syltede agurker
Marinade:

2 spsk eddike
salt og peber

1 tsk fransk sennep
4-5 spsk olie

2 spsk hakkede krydderurter
2 tomater

 
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i tynde skiver eller i stænger.
Skær løget i ringe og agurkerne i skiver.
2. Bland ingredienserne på et fad og hæld den sammenrørte marinade over.
Pynt salaten med tomatbåde.
Server grovbrød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her