En god bøf behøver
ikke nødvendigvis tungt tilbehør. Kombinationen af sprød salat og bøf i skiver
er ved at få klassikerstatus på mange menukort, og dressingen er prikken over
i'et.
✅ Vores opskrift er nem og giver
en fantastisk smagfuld ret
4 personer. Arbejdstid:
ca 20 min. Stegetid: ca 6 min.
# Ingredienser
2 stk oksebøffer
2 stk hjertesalat
1 grøn peberfrugt
1 rødløg
1·2 potter
brøndkarse
1 bundt forårsløg
Dressing:
1 chili
1 fed hvidløg
2 tsk frisk ingefær
1 tsk sambal oelek (chilipasta)
2 spsk rapsolie
1 spsk vineddike
1 tsk flydende
honning
Tilbehør: brød
* Tilberedning
1. Krydr bøfferne
med salt og peber, og steg dem på en grillpande i ca 3 min på hver side,
afhængig af tykkelse, og hvor rødt du ønsker kødet.
Afkøl kødet.
Dressing:
2. Flæk chilien,
skrab kernerne ud, og snit chilien.
Rør chili med
presset hvidløg, revet ingefær, sambal oelek, olie, eddike og honning.
3. Skyl salaten, og
snit peberfrugten.
Skær løg i tynde
både.
Vend salat med
peberfrugt, løg og brøndkarse.
4. Skær kødet i
skiver, og vend dem i salaten.
Snit forårsløg, og
drys dem over.
Dryp dressingen over, og server med brød.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.