Logo

Kyllingepande med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingepande med champignon

 

God fast food, som du kan lave i en håndevending. Har du lidt friske krydderurter i vindueskarmen, så giv retten et smagfuldt drys før servering.

Arbejdstid: 15 min. Stege/kogetid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.


# Ingredienser til Kyllingepande med champignon:

1 pakke champignon i skiver (200 g)

1 spsk olie

1 pakke kyllingeinderfilet

1 dl bouillon

1 dl fløde 9%

1 tsk majsstivelse

200 g friske eller frosne sukkerærter

2-3 forårsløg

salt og peber

 

Tilbehør: kartofler, ris, pasta, nudler eller brød

*

 

Sådan laver du Kyllingepande med champignon:

Brun de skivede champignoner på en pande med olie og tilsæt kyllingestykkerne.

Steg under omrøring 3-4 min og tilsæt bouillon.

Lad retten simre 5 min. og jævn med fløde rørt sammen med majsstivelse.

 

Rens sukkerærter og forårsløg og snit dem fint.

Vend dem i retten og kog det igennem et par min.

Smag til med salt og peber og server med det valgte tilbehør.

 

Kyllingepande med champignon

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 7.929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her