Prøv denne krydrede dejlige simreret med babyspinat, chili,
karry og svampe. Retten er velegnet både til hverdag og fest! Find opskriften
her.
Hovedret til 4
personer
# Ingredienser
500-600 g kalvekød
(tyksteg, inderlår eller lignende)
1 spsk karry
lidt knust, tørret
koriander
2 limeblade (knus
dem i hånden)
1 spsk hakket
ingefær
2 store løg
½-1 l god bouillon
200 g østershatte
salt og peber
lidt hvedemel
smør
4 spsk yoghurt
1 kg babyspinat
1 rød chili.
I glasset: Syraz, fx
en fra Australien.
* Tilberedning
Skær kødet i tern,
vend det med den grønne karry, koriander,
limeblade, ingefær
og peber.
Hak løgene groft.
Brun kødet af i en
stegegryde i rigeligt smør, tilsæt løg,
lad dem brune i et
par min.
Drys med mel, lad
melet suge al smørret og tilsæt lidt bouillon.
Lad det hele simre
under låg i ca. 60 min. (til kødet er mørt),
mens du nu og da
tilsætter mere og mere væske, indtil saucen
har den rette
konsistens.
Den vil blive
tykkere og tykkere, mens den koger.
De sidste 5 min
koger østershattene med.
Ved servering
tilsættes den skyllede spinat, chili i strimler og yoghurt.
Smag til, og server
eventuelt med ris.
Se alle de bedste opskrifter med Kalvekød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.