En lille letsaltet
skinke er rar at have i fryseren. Den kan blive til en god middagsret, og er
der en rest, kan det skæres i skiver til dejligt pålæg.
Tid: 2 timer. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 6 mdr. 6-8
pers.
# Ingredienser
1 letsaltet skinke,
1 kg
2 tsk rosmarin
1 tsk hel allehånde
½ tsk sort peber
1 tsk paprika
* Fremgangsmåde
1. Fjern net og svær
fra skinken.
Stød krydderierne og
klap blandingen godt fast i skinkens fedtlag.
2. Sæt et stege
termometer i kødet, så spidsen rammer i midten.
Pak skinken ind i
alufolie og læg den i en lille bradepande.
3. Steg skinken i
ovnen ved 175 °C indtil termometeret vise en inder-temperatur på 75 °C.
4. Tag skinken ud og
lad den svale af. Skær den i skiver og server med franske
ærter.
Franske ærter er ærter med bacon og perleløg - nemt og
lækkert tilbehør.
Tips: I stedet for skinke kan du bruge nakkefilet,
som skal krydres på samme måde.
Dog skal der tilsættes 1-2 tsk salt.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------