Nem og hurtig
vinterret med en frisk og sprød salat. Vores opskrift er nem og giver en dejlig
smagfuld kotelet og en dejlig frisk salat - kan bestemt anbefales.
4 personer. Koge-/stegetid:
ca. 10 min.
# Ingredienser
4 svinekoteletter (a ca
125 g)
salt og peber
1 spsk olie
Fennikel-grape-salat:
2 fennikel
2 grapefrugter
(pink)
1 lille romaine salat
1 spsk olie
salt og peber
2 forårsløg
evt. 50 g fetaost
(smuldret)
persille (hakket)
Tilbehør: groft
hvedebrød
* Tilberedning
1. Krydr
koteletterne med salt og peber, og brun dem i olie på en pande.
Steg dem færdige ved
jævn varme ca 3 min. på hver side.
2. Rens fenniklerne,
og skær dem først i halve og herefter i tynde skiver.
Skær enderne af
grapefrugterne, og fjern skind og hvide hinder med en kniv.
Hold grapefrugterne
ind over en skål, mens du skærer fileterne løs.
3. Bland fennikel og
grapefileter på et fad sammen med snittet salat.
Pisk den grapesaft, der er løbet fra grapefrugterne med olie, og krydr med salt
og peber.
Fordel marinaden
over salaten, og drys med forårsløg i skiver, fetaost og persille.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.