En ret som virker
meget avanceret, men som du i virkeligheden kan sætte på bordet på 20 min!
Det smager saftsuseme godt. Retter med fisk hitter netop nu!
Tid: 20 min. Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca 3 mdr. 4
pers.
# Ingredienser
400 g torskefilet
8 blade kinakål
vand og salt
3 spsk fintklippet
purløg
½ tsk salt
¼ tsk knust
citronpeber
1½ dl hvidvin
* Fremgangsmåde
1. Hvis du bruger
frossen fisk, skal den tøes halvt op,
så den kan skæres i
fire portionsstykker.
Frisk filet deles og
rulles.
2. Løsn forsigtigt
bladene fra kålhovedet.
Skær det tykke
bladfæste af.
3. Læg bladene i
kogende saltet vand (1 tsk salt pr. liter vand).
Blancher dem 1-2 minutter.
4. Læg et stykke
fisk på to blade.
Drys med fintklippet purløg, salt og citronpeber.
5. Rul sammen til
dolmer. Fæstn evt. med tandstikkere.
Læg dolmerne i en sauterpande.
6. Hæld hvidvinen på
og lad fiskedolmerne simre ca 8 min.
7. Server med kogte
kartofler og en blandet salat.
Pynt gerne med-lidt
ekstra purløg.
Tips: Hvis du vil have en lidt fyldigere sauce, kan
½ dl af vinen erstattes med 1 dl cremefraiche.
Se alle de bedste opskrifter med Torsk eller andre Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------