Logo

Havkat med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havkat med rejer 


Marineret havkat med forårsløg, rejer, gulerødder og bønnespirer, serveret med løse ris. Let og lækker aftensmad med fisk nemlig - Se den god opskrift her

Til 4 personer.

 
# Ingredienser
300 g havkatfilet
300 g rejer
1 dl teriyaki sauce (sort, japansk marinade)
4 æg
½ dl olie
200 g bønnespirer
1 bdt. forårsløg
2 gulerødder
2 dl fiskebouillon
evt. salt og peber


Tilbehør: Løse ris

 
* Tilberedning
Skær havkatfileterne i terninger og mariner dem sammen med rejerne i teriyaki sauce i ca ½ time.
Marinaden sigtes fra og gemmes.
Fisk og rejer vendes i de sammenpiskede æg og steges herefter i olie i en meget varm wok.
Fisk og rejer tages op og holdes varme.
Herefter svitses bønnespirerne, de groftskårne forårsløg og de strimlede gulerødder i wokken.
Tilsæt fiskebouillon og marinade og smag evt. til med salt og peber.
Vend fisk og rejer i retten.

 

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her