Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 1¼ time Hviletid: 10 min. Let at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. 4 personer.
# Ingredienser til Hamburgerryg med
enebær i folie:
1 kg hamburgerryg med ben eller 3/4 kg uden
10 enebær
40 g smør eller 2 spsk olie
alufolie
Ovnfast fad
*
Sådan laves Hamburgerryg
med enebær i folie:
1. Fjern hinde eller net omkring hamburgerryggen.
Smør et kraftigt stykke alufolie med lidt af smørret eller
olien og læg hamburgerryggen herpå.
2. Knus enebærrene (i en morter).
Skær resten af smørret i tynde skiver (eller bland den
resterende olie med enebærrene) og fordel det over hamburgerryggen sammen med
enebærrene.
3. Pak folien godt op om hamburgerryggen og læg den i et
ovnfast fad.
Sæt den i en 170 °C varm ovn og lad den stege i 1 time og 15
min.
Lad den hvile i folien 10 min., før den pakkes ud og skæres
i skiver.
Bruges der hamburgerryg uden ben, skal ovntiden forkortes
til 1 time.
Server hamburgerryggen sammen med Grønsager, smørdampede eller fx Bønner, grønne, polonaise, Broccoli eller Grønsagstimbaler.
Tips: Kan fryses.
Holdbarhed: 3 måneder.
Se flere
opskrifter med Hamburgerryg
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------