Prøv denne enkle og smagfulde opskrift på forel i folie.
Opskrifter tager ingen tid at lave, og den kan varieres efter hvilken fisk, du
har "fanget"...
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Kogetid: 20 min. Ikke fryseegnet.
# Ingredienser
4 portionsforeller a
250 g
2 spsk citronsaft
salt
250 g champignon
2 løg
2 spsk smør eller
margarine
½ dl fintklippet dild
½ dl finthakket
persille
kværnet peber
* Tilberedning
1. Rens og skyl
fisken og dryp dem indvendigt med citronsaft og salt.
2. Rens
champignonerne og skær dem i skiver.
Pil løgene og hak
dem groft.
Svits begge dele få
minutter i fedtstoffet.
3. Kom dild og
persille i løgblandingen.
Fordel det i
forellerne.
Drys med peber.
4. Pak hver forel
tæt ind i et stykke folie.
Læg pakkerne på en
bageplade eller i et ovnfast fad.
Lad fisken mørne i
ovnen i 20 min.
5. Server fisken i
foliepakkerne.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.