Som Aftensmad: 4 personer. Som Frokost: 6 personer. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: ca 6 min. Let at lave. Mellem pris.
# Ingredienser til Fiskefileter, stegte:
800 g fiskefileter
1 dl hvedemel
salt og peber
Til stegning: 75 g
smør
*
Sådan laves Fiskefileter,
stegte:
1. Gå fiskefileterne
efter for ben. Skyl dem kort i koldt vand og tør dem godt.
2. Bland mel, salt
og peber og vend fiskefileterne heri. Sørg for, at de er helt dækket.
3. Brun smørret på
en pande.
Læg fileterne på og
steg dem 2-4 min. på hver side, afhængigt af tykkelsen og af hvilken fisk det
er.
Flade fisk som tunge
og spætte skal have lidt kortere tid end runde fisk som torsk, sej, aborre
m.fl.
Server med
citronbåde, friskhakket persille og remoulade.
Eller med
kartoffelsalat og friskhakkede krydderurter.
Tips: Dybfrosne fiskefileter kan erstatte den
friske fisk.
Fiskefileter,
panerede:
Vend fileterne i
sammenpisket æg og derefter i rasp, før de steges i smør på panden.
Se flere
opskrifter med Fiskefilet
Se flere
opskrifter med Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------