Farserede porrer med tomatsauce. Nem opskrift på den lækre
klassiske danske ret med porrer indpakket i hakket flæskesmåkød. Se opskriften her...
Til 4 personer. Tilberedningstid:
40 min. Kogetid, porrer: 5 min. Stegetid : 10 min. Fryseegnet
# Ingredienser:
4 porrer
500 g hakket flæskesmåkød
eller
hakket kalve- og flæskekød
60 g hvedemel (ca. 1 dl)
1 æg
1 dl mælk el. danskvand
salt, peber.
Panering:
æg
rasp
Til stegning:
75-100 g smør el. margarine
* Tilberedning:
1. Skyl porrerne, skær
dem i 5-6 cm lange stykker og kog dem i letsaltet vand 5 min.
2. Rør det hakkede kød
med mel, æg og mælk eller danskvand og krydr med salt og peber.
3. Saml en portion fars
om hvert porrestykke.
Vend de farserede porrer
i sammenpisket æg og rasp.
4. Smelt fedtstoffet
gyldent og steg de farserede porrer heri ca. 10 min.
Vend porrerne, når halvdelen
af stegetiden er gået.
5. Server de farserede
porrer med letbrunet smør og kartofler eller løse ris og tomatsauce.
Tips
De farserede porrer kan
også serveres med Italiensk tomatsauce.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.