Logo

Caribisk carpaccio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Caribisk carpaccio

 
Raffineret og lynhurtigt lavet: Eksotiske frugter og krydderier giver færdigkøbt kamsteg til pålæg et anstrøg af fremmedartet luksus - kan bestemt anbefales
Til 2-4 portioner. Tilberedning: 20 min.

 
# Ingredienser
3 passionsfrugter
salt, sukker, peber
4 spsk olie
1 miniagurk (150 g)
2 forårsløg
25 g saltede jordnøddekerner
350 g kamsteg til pålæg
 
* Tilberedning
1. Frugtkødet skrabes ud af 3 passionsfrugter.
Bland med salt, sukker, peber og 4 spsk olie.
Lad det trække i 10 min, før det hældes gennem en si for at få fjernet kernerne.


2. Miniagurk skæres i små terninger, 2 forårsløg skæres i fine ringe, 25 g saltede jordnøddekerner hakkes, og det hele blandes med vinaigretten.

 
3. Skåret kamsteg til pålæg fordeles på tallerkener og dryppes med vinaigretten.

 
Energi pr. portion (til 4): 29 g protein, 18 g fedt, 8 g kulhydrater = 318 kcal (1334 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her