En dyr bøf eller en god,
almindelig hakkebøf - saucen smager lige godt i begge tilfælde. Hjemmelavet
og den absolut bedste opskrift, et kæmpe hit
4 personer. Koge-/stegetid:
ca 20 min.
# Ingredienser
4 oksebøffer
salt og peber
smør (til stegning)
3 dl rødvin
2 tsk timianblade
(friske)
1 dl piskefløde
Tilbehør: ovnstegte
kartofler og salat
* Tilberedning
1. Lad kødet få
stuetemperatur, drys det med salt og peber, og steg det hårdt 1 min på hver
side.
Tag bøfferne af
panden, og hold dem varme.
2. Kog panden af med
rødvin, tilsæt timian, og kog vinen lidt ind.
Tilsæt fløde, kog
op, og server med kartofler og salat.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.