Ærtesuppe toppet med sprød serranoskinke. Flot og
velsmagende suppe - idé til forretten eller en let omgang aftensmad. Klik her
og se opskriften.
2 personer. Arbejdstid:
20 min. Koge/stegetid: 20 min.
# Ingredienser
1 porre eller 1 løg
½ spsk olie
1-2 tsk karry
125 g kartofler,
tern
¾ l grønsags- eller
hønsebouillon
250 g frosne ærter
80 g serranoskinke eller anden god lufttørret skinke
salt og peber
Tilbehør: 2 skiver
fiberbrød
* Tilberedning
1. Sauter fintskåret
porre eller fintsnittet løg bløde i en gryde med olie og karry.
Vend kartoflerne i og spæd med bouillon.
2. Lad suppen simre,
til kartoflerne er helt møre - ca 15 min.
Tilsæt ærterne og
kog suppen igennem.
3. Blend suppen jævn
og hæld den tilbage i gryden.
Smag til med salt og peber.
4. Læg
skinkeskiverne ud på en bageplade og steg dem sprøde under grillen i ovnen 3-5
min.
Knæk dem i mindre
stykker og drys dem over suppen.
Se alle de gode opskrifter
med Suppe
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.