Forret Frokost. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Lav pris. 6 personer.
# Ingredienser
til Torskerognstatar, røget
400 g blød, røget torskerogn
3 æggeblommer
4 spsk olie
2 spsk kapers
1 lille løg
salt og peber
Pynt: citronryttere og kapers
Tilbehør: ristet (rug)brød
*
Sådan laves Torskerognstatar, røget
1. Vælg en blød rogn.
Skær den igennem og skrab rognen ud med en ske.
Rør rognen ensartet med en gaffel i en skål.
2. Rør rognen lind med æggeblommer og olie, tilsæt kapers og
finthakket løg og smag til med salt og peber.
3. Anret torskerognstataren i en skål og pynt med
citronryttere og kapers.
Server det ristede (rug)brød til.
Eller fordel tataren på de ristede brødskiver umiddelbart
før servering og pynt med citron og kapers.
Tips: Torskerognstataren kan også tilsættes lidt frisk,
fintreven peberrod.
Se alle de bedste opskrifter med Torskerogn
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------