Forret Frokost. Arbejdstid: 20 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Torskerognssalat
400 g friskkogt torskerogn
150 g mayonnaise eller cremefraiche (38%) (evt. blandet)
citronsaft
1 skalotteløg
1 spsk kapers
1-2 spsk sød chilisauce
salt og hvid peber
salatblade
kapers
dild eller persille
1 citron
1 rød eller grøn peberfrugt
Tilbehør: ristet (rug)brød
*
Sådan laves Torskerognssalat
1. Befri den kolde rogn for hinder.
Mos den med en gaffel.
Pil løget og riv det fint.
2. Rør torskerognen godt sammen med mayonnaise og/eller cremefraiche.
Blandingen skal være helt klumpfri.
Smag til med citronsaft, revet løg, chilisauce, kapers, salt
og peber.
Anretning:
3. Anret torskerognssalaten på salatblade i en skål eller på
portionstallerkener.
Pynt med strimlet peberfrugt, kapers og karse.
Læg citronbåde ved.
Server ristet (rug)brød til.
Tips: Andet brød, fx Flûteseller Kuvertbrød, kan serveres
til.
I stedet for kapers kan salaten iblandes finthakket oliven.
Halve hårdkogte æg kan lægges ved.
Torskerognssalaten kan fyldes i flækkede, udstenede
avocadoer.
Torskerogn fra dåse kan bruges, men hverken smag eller
konsistens lever op til den friske.
Se Torskerogn, kogt.
Se alle de bedste opskrifter med Torskerogn
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------