Server en skøn tartelet med en lækker stuvning af perlehøne
og svampe og med sprødt skind på toppen.
4 personer. Er I kun to , så halver opskriften. Arbejdstid:
20 min. Koge/bagetid: ca. 20 min.
# Ingredienser til Tarteletter med perlehøne og sprødt skind
8 tarteletter
2 stk. perlehønebryst
eller kyllingebryst med skind
3 dl vand
et drys salt
250 g champignon eller andre svampe
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
3 dl kogevand eller hønsebouillon
100 g cremefraiche 38%
salt og friskkværnet peber
8 stilke frisk estragon eller bredbladet persille
*
Sådan laver du tarteletter med perlehøne og sprødt skind:
Træk forsigtigt skindet af kødet, og skær det i 8 stykker.
Læg dem på en bageplade med bagepapir, og stræk skindet så
meget ud som muligt.
Læg et stykke bagepapir, og en bageplade ovenpå, så skindet
ligger helt fladt.
Sæt det i ovnen ved 200 °C, og bag skindet sprødt i 15-20
min.
Læg kødet i en gryde med vand og salt, og damp det under låg
i ca. 15 min. ved svag varme.
Tag kødet op, og riv det i mindre stykker.
Rens champignonerne, skær dem i skiver, og steg dem møre i
gyldent smør.
Drys mel på svampene, og vend rundt.
Tilsæt kogelage eller bouillon fra perlehønen og
cremefraiche.
Kog under omrøring i 3-4 min.
Smag til med salt og peber.
Vend kødet i svampesaucen, og fyld stuvningen i lune
tarteletter.
Drys lidt estragon og sprødt skind på toppen af hver
tartelet.
Server straks.
---
Her finder du flere opskrifter på dejlige frokostretter. Gå på opdagelse
og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din vurdering. ... Vælg hvor mange smileys
opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD