En
frisk sommersuppe, der strunter i, om agurkerne er lige eller krumme. En dejlig
forret.
4
personer. Er I kun to , så halver opskriften. Arbejdstid:
20 min.
#
Ingredienser til agurkesuppe med myntepesto:
2
store agurker
1
håndfuld mynteblade
6
dl hønsebouillon
400
g græsk yoghurt 10%
salt
og peber
Myntepesto:
1
bundt mynte
1
citron
40
g pinjekerner
40
g parmesan
1
fed hvidløg
½
dl olie
salt
og peber
Tilbehør:
ristet brød
*
Sådan
laver du Kold agurkesuppe med myntepesto:
Vask
agurkerne, og skær dem i mindre stykker.
Kom
dem i en blender med skyllede mynteblade, bouillon og yoghurt, og blend det
hele godt sammen.
Smag
suppen til med salt og peber, og stil den på køl.
SKYL
mynten til pestoen. og træk bladene af.
Vask
citronen. riv skallen og pres saften.
Blend
mynteblade, citronskal og saft sammen med de øvrige ingredienser til pestoen,
og smag til med salt og peber og evt. lidt mere olie.
Server
suppen iskold med myntepesto på toppen og/eller på et stykke ristet brød.
TIPS:
Du kan også drysse suppen med lidt pillede rejer.
Se de andre gode opskrifter på skønne
supper her
Kilde: Hjemmets bedste MAD