Når du vil lave en luksuriøs middag, kan du lige så godt gå hele
planken ud og købe helt frisk hummer. Sådan laver du en lækker, salat med
hummer
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 20 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
2 kogte hummere a
500 g
1 salathoved
2 hårdkogte æg
Dressing:
150 g mayonnaise
1 spsk tør hvidvin
2-3 tsk lys fransk
sennep
salt og peber
* Tilberedning
1. Anret det kogte
hummerkød på salatblade og garner med æggebåde.
Rør dressingen
sammen og fordel den over.
TIPS: Når I kun er to til middag, så køb en helt frisk hummer,
salat og et æg, og halver ovenstående opskrift på dressing. Pynt med dild, tænd
et par stearinlys og server kold rosévin til.
Bare det var mig...
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.