Logo

Havørred, kold, i kryddermayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havørred, kold, i kryddermayonnaise 

 
Forret. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 4 min. Afkøles: ca ½ time. Let at lave. Mellem pris.  4 personer.   

 
# Ingredienser til Havørred, kold, i kryddermayonnaise:
500 g havørredfilet
Til dampning:
1 dl hvidvin
½ dl fiskebouillon eller vand

 
Kryddermayonnaise:
75 g mayonnaise
1 dl cremefraiche
1 tsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
salt og peber
Pynt: 1 spsk klippet dild
*
Sådan laves Havørred, kold, i kryddermayonnaise:
1. Kom hvidvin og vand (fiskebouillon) i en flad gryde.
Læg fisken i og varm langsomt op.
Lad fisken »koge« for svag varme, under låg, i 4 min.
Lad den blive kold i lagen.

 
2. Rør mayonnaisen sammen med cremefraiche.

 
3. Smag til med dijonsennep, citronsaft, salt og peber.

 
4. Læg fisken i et halv dybt fad.
Hæld kryddermayonnaisen ved og pynt med dild.
Server Flûtes til.
 

Tips: Senneppen kan erstattes af fintreven peberrod.
Halve smilende æg kan ledsage.

 
Se mere om Havørred

 
Se alle de bedste opskrifter med Havørred

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her