Forret Arbejdstid: 15 min. Gratinering, ostebrød: ca 5 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer
# Ingredienser
til Hønsebouillon med æg:
1 l hønsebouillon
4 æggeblommer
1 bdt persille
salt
Tilbehør:
4 skiver franskbrød
100 g reven ost (emmentaler eller svenbo)
1 tsk paprika
*
Sådan laves Hønsebouillon med æg:
1. Kog bouillonen op.
2. Stil æggeblommerne i de halve skaller på groft salt eller
i æggebægre.
3. Fordel osten på brødskiverne og sæt dem ca 5 min. i en
225 °C varm ovn, til osten er smeltet og gylden, men ikke brun, så smager den
bittert.
Drys med paprika.
4. Server den hede bouillon, gerne i bouillonkopper, drys
med hakket persille og server æggeblommerne og det ostegratinerede brød til.
Hver især må vende sin æggeblomme i den hede suppe og røre
den ud, når der spises, det ser smukt ud, og så forhindrer man, at den legerede
suppe skiller.
Tips: Se Hønsebouillon eller brug en god frossen
bouillon eller dåsebouillon i en snæver vending. Anden bouillon kan serveres
på samme måde.
Ostebrødene kan også lægges i bunden af suppetallerkenen.
Hæld den hede bouillon over og server straks.
Se flere
opskrifter med Høne
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------