Det ligner en klassiker, som kan serveres i muslingeskaller
til forret, eller prøv gratinerede rejer og muslinger som snack til et glas
champagne (eller to) ❤
Til 4 personer.
# Ingredienser
1 stor porre
Panade:
200 g smør
4 fed hvidløg
2 spsk citronsaft
½ dl hakket persille
1 tsk dijonsennep
salt og peber
2 skalotteløg
1 dl frisk
brødkrumme
---
300 g kogte, pillede
rejer
300 g tilberedte
muslinger uden skal (se opskrift) (evt. dåsemuslinger)
Tilbehør: Brød og
salat
* Tilberedning
Porren skæres i skrå
skiver på ½ cm.
De koges i letsaltet
vand, til de er møre.
Skiverne afkøles og
fordeles i 4 kammuslingeskaller eller ovnfaste skåle.
Panade: Smørret
gøres blødt og røres med presset hvidløg, citronsaft, persille, sennep, salt,
peber og finthakkede skalotteløg til en ensartet masse.
Brødkrummerne røres i.
Rejer og muslinger
blandes og lægges oven på porrerne.
Panaden fordeles
øverst i skallerne, og de sættes i ovnen i ca 6 min ved 220·°C, til panaden er
sprød.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.