Logo

Champignons à la Grecque

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champignons à la Grecque 

 
Denne spændende ret stammer fra middelhavslandene. Den er lige velegnet at servere som forret på en kold vinteraften som på en lun sommerdag.
4 pers. Tid: ca 30 min.

 
# Ingredienser
500 g champignon


MARINADE:
1 dl vand
1 dl hvidvin
½ dl olie
1 spsk friskpresset citronsaft
5 hvide peberkorn
1 laurbærblad
½ tsk salt
½ tsk stødt koriander
½ tsk timian
½ dl fint strimlet bredbladet persille
 
* Fremgangsmåde
1. Gør champignonerne i stand. Hvis de er store deles de.

 
2. Bring alle ingredienserne til marinaden, undtagen persille, i kog.

 
3. Tilsæt champignonerne og lad dem simre 10 min.
Lad dem køle af i marinaden.

 
4. Fordel champignonerne i 4 skåle. Hæld lidt af marinaden på.

 
5. Drys med persillen. Server dem straks med brydebrød til.

 
Tips: Portionen er let at gange op, hvis der er mange gæster.
Sæt en stor skål på buffeten.

 

Se alle de bedste opskrifter med Champignon

 

Se alle de bedste opskrifter med Små retter

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her