Forret Frokostret. Arbejdstid: ca. 30 min. Let at lave.
Pris: Mellem (4 personer)
# Ingredienser til Andelever-toast:
4 andelevere
2 skalotteløg
2 mindre æbler
20 g smør eller afsmeltet andefedt
½ dl portvin
salt og peber
½ lille icebergsalat
4 skiver ristet brød
* Sådan laves Andelever-toast:
1. Varm fedtstoffet på panden og steg andeleverne heri få min.
på hver side.
De skal være rosa indeni, men ikke rå. Hold dem tildækket og
varme.
2. Del æblerne, befri dem for kernehus og skær dem i smalle
både.
Pil løgene og hak dem fint.
3. Steg først løgene let gyldne på panden, og vend så
æblebådene sammen med løgene et par min.
De skal bevare strukturen.
Hæld portvinen over og lad det varme igennem.
4. Skær icebergsalaten i ikke for smalle strimler og fordel
dem på de ristede brødskiver.
Fordel æbleblandingen herpå og endelig andeleveren, skåret i
tynde skiver.
Server toasten lun.
Tips: Grofthakkede, ristede valnøddekerner kan
drysses over til sidst.
Se flere
opskrifter med And
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------